Activiteiten

Activiteiten

CURSUS GERMAANSE GENEESKUNDE door Marjo Bonfrer                                                                               

Ontwikkeld door Dr. med. Ryke Geerd Hamer.

Op zoek naar de zielsoorzaken van ziekten:

Ben je benieuwd naar wat jouw lichaam je verteld over je ziel? Marjo:

Samen met jou gaan we op zoek aan de hand van de 5 biologische natuurwetten. Ook wel bekend als de Germaanse geneeskunde. We kijken of we de oorzaak van een lichamelijke of psychische kwaal kunnen opsporen, zodat je begrijpt waarom jouw lichaam dit doet of deed. Het snappen geeft soms al verlichting, soms stelt het je in staat om de oorzaak weg te nemen en meestal neemt het een hoop angst weg. Voor deze zoektocht gebruik ik vragen, een luisterend oor, mijn kennis van de 5 biologische natuurwetten, spiertesten en mijn intuitie.

De kennis van de 5 biologische natuurwetten heb ik grotendeels opgedaan bij Biologika Nederland, aangevuld met zelfstudie en eigen ervaring met de natuurwetten in mijn lichaam.

Er zijn 2 introductiedagen t.w.: 2 of 9 september van 10,00-17.00 uur om een goed beeld te krijgen wat de Germaanse Geneeskunde inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.
Een introductiedag kost € 99,95. Je krijgt er gratis het boek van Marjo bij “Een levenlang biologische conflicten” t.w.v. € 24,95

Hierna besluit je om voor de uitgebreidere cursus te gaan welkel op elke 1e zaterdag van de maand wordt gehouden.  (Behalve december) met een 3 uur durende deel van de cursus.

De data zijn als volgt:

Zaterdag 7 oktober 2023 (elke zaterdag van 10.30-13.30 uur).
Zaterdag 4 november 2023
Zaterdag 6 januari 2024
Zaterdag 3 februari 2024
Zaterdag 2 maart 2024
Zaterdag 6 april 2024
Zaterdag 4 mei 2024
Zaterdag 1 juni 2024 herhaling dag van 10.00-17.00 uur

Kosten:  € 295,–

De Yogaschool is open vanaf 9.30 op de introductiedagen en 10,00 uur op de cursusdagen. Graag van te voren opgeven als je komt voor deze cursus. telefonisch 0228-314052 of per mail: info@yoga-andijk.nl.

 

                                                         Avond Studiegroep
We behandelen: “Ascensie”: op doorgave verkregen door Dorien Hoogerheide. 
Dorien: Het woord ascensie heeft er in deze tijd een nieuwe betekenis bijgekregen en die is: Bewustzijnsverhoging. De meeste mensen zijn hier niet echt mee bezig, maar toch wordt de trilling van onszelf, de wereld en de kosmos elk moment hoger. Waarom is dit nu belangrijk? Het is de sleutel tot ons geluk. Als wij ons meer concentreren op onze essentie, gaan we de wereld in een ander licht zien. Alles lijkt makkelijker te gaan, er lukt meer, je voelt je als een surfer op een golf, je bent precies waar je moet zijn. Dit boek geeft inzicht in de verschillende bewustzijnslagen, maar ook beschrijft het de verschillende soorten energie die je tegen kunt                                                                                                                                                                                                                               
komen en hoe je daar mee om kunt gaan. Het biedt je een manier om je eigen bewustzijn te verhogen en geeft je het weten dat jij zelf de sleutel in handen hebt tot je eigen geluk en een betere wereld. Dat het je mag helpen het licht in jezelf en alles om je heen te ontdekken!

Wat we gaan doen
Na een begeleide meditatie door Dorien Hoogerheide (op doorgave verkregen uit de bovenwereld) lezen we samen een gedeelte van het boek. Wel handig als je boek zelf hebt aangeschaft via de boekhandel of internet. (Kost € 20,–). Als er vragen zijn over dit deel (wat we ook zelf al van te voren thuis hebben gelezen) gaan we hier samen op in om de antwoorden erop te vinden.

Dag                Tijd                             Start
Vrijdag           19.30-21.00 uur       8 september 2023

Instromen kan elke bijeenkomst.

Kosten € 50,–per 10 keer (of € 5,– per keer in het potje doen wat in de yoga-ruimte aanwezig is)
Opbrengst is voor het goede doel.

Het inschrijfformulier Boekbesprekingsgroep downloadt u hier.

Met deze boekbespreking sponsoren we The Style Foundation. Dit is een Nederlandse Stichting die zich het lot van achtergestelde kinderen in ontwikkelingslanden aantrekt.