Activiteiten

Activiteiten

Cursus / Module Anatomie / Fysiologie
door Hans Kos

Hans gaat ons voor de 2e keer in een 6-tal lessen kennis geven over de anatomische en fysiologische aspecten van ons mens zijn. Omdat Hans holistisch is ingesteld, koppelt hij deze leerstof en de uitwerking van de fysieke yoga-houdingen aan o.a. de chakra’s en de subtiele energiestromen (de nadi’s) binnen in ons lichaam.
Ook vertelt hij ons welke oefeningen goed zijn of niet bij kwalen of lichamelijke ongemakken als rug, nek, bekken, protheses als knie of heup, depressie, burn-out etc.

De cursus bestaat uit 6 lessen en wordt gegeven op:

Elke 1e zaterdagochtend van de maand van 10.00-12.00 uur en wel op:

Zaterdag 6 oktober, 3 november (december geen les) 5 januari, 2 februari, 2 maart en 6 april.

Hans geeft 1 1/2 uur les, hierna is er een 1/2 uur gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kosten:  €120,– voor aanvang van de lessen te voldoen.

Heb je alle lessen bijgewoond, dan krijg je een bewijs van deelname na afloop.

De Yogaschool is open vanaf 09.30 uur. Graag van te voren opgeven als je komt voor deze cursus. telefonisch 0228-314052 of per mail: info@yoga-andijk.nl.

 

Avond Studiegroep
We behandelen het boek “HB” geschreven door Ronald Jan Heijn.
Dit is een hoopvol boek. Want het begint. Een nieuwe toekomst voor al het leven op onze planeet ligt voor ons. Wij mensen zijn cruciaal voor deze ontwikkeling. Daarvoor is het belangrijk om te weten waar de oorzaak ligt voor ons succes én voor ons falen tot nu toe. Daarover gaat dit boek. Over de geschiedenis van het denken van de mensheid. En over een nieuwe, ruimere manier van denken die er in de kiem al is. Het is een beschrijving van een lange evolutionaire reis waarvan we zullen ontdekken dat die reis zowel wetenschappelijk als spiritueel is. We zijn véél meer dan we denken, we zijn één ziel en bewustzijn We zijn onsterfelijk en hebben een goddelijke afkomst en bestemming Onze reis is de reis van alles om ons heen, op deze planeet en daarbuiten. Want alles is met alles verbonden. En het is ook de reis van een mensenzoon die ons voorgaat en ons het nieuwe tijdperk in zal leiden. Wie had dat gedacht? Dat er ook een begin van dit tijdperk een Wereldvernieuwer komt, die uiteindelijk een podium zal creëren voor de komst van andere Meesters. Hoe confronterend – maar ook diepgaand en hoopgevend. Veel inspiratie!

Ronald Jan Heijn is een boodschapper van het Nieuwe Tijdperk en van de Leringen van de Oude Wijsheid. In het verleden hebben meerdere esoterici dit verhaal verteld, maar nog nooit voor het grote publiek. Nu is het moment. Ronald Jan gaat terug tot Atlantis, maar ook de buitenaardsen en vooral de Meesters van Wijsheid spelen een belangrijke rol in onze geestelijke evolutie. In de huidige turbulente overgangsfase verlaten we het Vissentijdperk en betreden het bijzondere Watermantijdperk, in vele religies aangeduid als het Gouden Tijdperk, gebaseerd op rechtvaardigheid en waarheid.

Wat we gaan doen
Na een begeleide meditatie door Dorien Hoogerheide (op doorgave verkregen uit de bovenwereld) lezen we samen een gedeelte van het boek. Als er vragen zijn over dit deel (wat we ook zelf al van te voren thuis hebben gelezen) gaan we hier samen op in om de antwoorden erop te vinden.

Dag                Tijd                             Start
Vrijdag           19.30-21.00 uur       7 september 2018

Instromen kan elke bijeenkomst.

Kosten € 50 per 10 keer
Opbrengst is voor het goede doel.

Het inschrijfformulier Boekbesprekingsgroep downloadt u hier.

Met deze boekbespreking sponsoren we The Style Foundation. Dit is een Nederlandse Stichting die zich het lot van achtergestelde kinderen in ontwikkelingslanden aantrekt.